Trainers

“Eerlijk, open, transparant, leuk, kundig, creatief”
“Samenwerking van creatief &  punctueel

Martine Verheijen-Verkoijen en Anita van Soest zijn de ontwikkelaars van de training ‘Regisseur van je leven’. Ze hebben ruime ervaring in training geven, werken in het bedrijfsleven en coachen met name op persoonlijke ontwikkeling. Ze combineren hun eigen sterke kanten in deze training wat heeft geresulteerd in een training met impact: u krijgt zelfinzicht door het gebruik van bewezen modellen gecombineerd met muziek en film, zodat u de kern van de zaak raakt.

Anita van Soest
AnitaAls trainer en coach is mijn uitgangspunt dat als u uw eigen leven vormgeeft vanuit uw eigen normen en waarden, u kunt leidinggeven op een manier die uitdaagt tot commitment. Na mijn studie aan het Conservatorium, heb ik ruim 20 jaar ervaring als musicus en muziektheater-/toneelregisseur en pas ik verschillende vormen van leiderschap die ik als regisseur heb ervaren toe.

Speerpunten kunst en coaching: zelfinzicht,  leiderschap en commitment.

Martine Verheijen-Verkoijen
MEVerkoijenAls trainer en coach voor professionals ondersteun en inspireer ik met mijn programma’s professionals hun kwaliteiten te ontdekken en in te zetten t.b.v. een succesvolle carrière en privéleven. Ik heb ruim 10 jaar in het bedrijfsleven gewerkt, waar ik als onderhandelaar, strateeg, projectmanager en persoonlijk raadgever van de CEO van een vastgoedbedrijf zeer brede ervaring heb opgedaan. Ik ben een trainer die zich niet alleen richt op het uitbreiden van gedrag en vaardigheden, maar heb ook aandacht voor de persoon zelf, de achterliggende drijfveren en missie. Daarnaast ben ik TMA-gecertificeerd; een methode om uw talenten te kunnen ontdekken en benutten. Lees meer over de mogelijkheden op cocome.nl of View Martine Verkoijen's LinkedIn profileView Martine Verkoijen’s profile

Speerpunten CoCoMe: talent development, persoonlijk & management leiderschap en inzicht.

U kunt hier een brochure downloaden (training van oktober en november 2013).

 

Copyright © 2013 CoCoMecontact Algemene Voorwaarden